用NewsHub追踪最热门的话题,分分钟更新,不容错过。 现在马上安装。

色日精選放送:她拍AV的理由竟然是……

2017年07月17日 星期一 上午9:38
10 0
色日精選放送:她拍AV的理由竟然是……

喺日本AV界,女優一般好少會將自己嘅感情事告知AV迷,不過亦有例外,SOD三大台柱之一白石茉莉奈就係其中之一喇!茉莉奈初出道時已公開自己係已婚人妻,同老公育有一個囝囝。雖然係咁,茉莉奈嘅演出相當出色,故即使公開婚姻狀況,依然不減大家對佢嘅支持。之不過,茉莉奈人氣咁高,又經常出席公開活動,到底茉莉奈嘅老公有冇發現佢係AV女優呢?而事務所回答過唔少類似問題,答案通常都係「老公正在國外工作」。然而,最近喺茉莉奈嘅新作《寂しさ募って……》當中就透露出一點端倪,因為作品初段出現的字幕寫住「茉莉奈已經結束咗8年嘅婚姻關係」!咁係咪即係畀老公發現咗佢拍AV事業,因而離婚,抑或只係劇情需要而編造出離婚藉口呢?對此,茉莉奈就冇正式回應過,所以其婚姻狀態到今時今日都係一個謎。

喺日本AV界有唔少武術少女,最近出道嘅萌佳就係其中一位喇!大家唔好睇萌佳年紀輕輕,身材又細細粒咁,原來阿妹係空手道黑帶高手,更加擁有參加日本全國比賽嘅資歷添!喺佢嘅初下海作品《空手少女》當中,仲喺道場上即席表演空手道功夫,證明自己確係真材實料冇吹水!不過,功夫幾強都冇用,萌佳喺雄赳赳嘅男優面前,一樣要被弄得花容失色,喺道場中臣服於男優,不過相信呢個道場都係布景嚟啫,正路唔會有道場肯借出畀人拍AV啩。

来源: hk.on.cc

分享社交网络:

评论 - 0